Megvan, mikor tér vissza a Better Call Saul

Better Call Saul
Vágólapra másolva!
Kétestés évadrajt várható februárban.
Vágólapra másolva!

Lassan, lomhán, néha kissé unalmasan indult a kritikusok által ájuldozva magasztalt Breaking Bad testvérsorozatának, a Better Call Saul-nak az első évadja: sok olyan epizód volt, amelyben semmi nem történt, de az a semmi is csak ráérősen, vontatottan. A készítők és a színészek listáját látva azonban sejtette a tévéző, hogy előbb-utóbb csak lesz pár mesteri fordulat, izgalmasabb szál, és valóban, a harmadik évadtól már erőre kapott a sorozat.

amc

Az ötödik évad jön februárban, 23-án és 24-én is lesz új rész az AMC-n. Ebben Jimmy McGill már teljesen átlényegül Saul Goodmanné, Bob Odenkirk játssza a karaktert, és persze visszatér Rhea Seahorn, Michael Mando, Jonathan Banks és Giancarlo Esposito.

Meddig kavar Saul?

Hogy meddig megy még a sorozat, azt nem tudni pontosan, de a negyedik évad fináléja körül már arról volt szó, hogy „közeleg a vége." Úgy tudni, hogy 6. évad még biztosan lesz, talán az lesz a végjáték.

amc

A nézettség csak egy dolog, a kreatív megvalósítás és a koncepció egy másik. A Breaking Bad is csak a vége felé lett hisztérikus siker, a 4. évad végéig nem ment 2 millió fölé az amerikai nézettség. Az utolsó szezon második felét már 5-6 millióan nézték, a végét pedig 10 millió fölött, mégsem lovagolták meg a sikert, és nem csináltak egy 6. évadot.