Kiderült pár részlet Feke Pál és Gyenesei Leila válásáról

2019.11.20. 09:26

Feke Pál és Gyenesei Leila hat évig alkottak egy párt, három éve házasodtak össze, és egy közös kislányuk született. Úgy tudni, a kapcsolat hirtelen ment tönkre, a kétszeres világbajnok öttusázó költözött el közös otthonukból.

Feke Pál közleményben tudatta kedden, hogy feleségével válnak. "Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk" - tudatta a sajtóval és az ismerősökkel. A kétszeres világbajnok öttusázó, Gyenesei Leila is közzétette ugyanezt a bejegyzést.

A posztban arról is írtak, hogy részleteket nem szeretnének elárulni a döntésükről. Egyikük sem nyilatkozott azóta, de a Borsnak sikerült megszólaltatni egy, a családhoz közel álló személyt, aki elárult pár dolgot. "Leila a kislányukkal elköltözött Palitól. Azt nem mondom, hogy Pali szomorúan rója a színház kihalt, félhomályos folyosóit, de nyilván mindenkit megvisel egy ilyen helyzet. Leilán sem vettek észre semmit a kollégái, amikor műsort vezetett a DIGI Sporton" - mesélte az informátor. 

Forrás: Feke Pál

Feke Pál Instagram-oldalán még található róluk egy korábban készült, közös fotó, de a sportolóén jelenleg nincs olyan kép, amin férjével látható. Titokban, 2016 augusztusában házasodtak össze, gyerekük, Mimi, 2017 augusztusában született, egy évvel az esküvőjük után.

TOVÁBBI CIKKEK