Folyton sírt a meztelen jelenetek után a szép színésznő

Emilia Clarke
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Daeneryse, vagyis Emilia Clarke felidézte az első meztelen jeleneteit a sorozatban: mint kiderült, igen kellemetlenül érezte magát, de óriási volt a nyomás, így nem tudott nemet mondani.
Vágólapra másolva!

Emilia Clarke Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expert-ben mesélt arról, hogy kezdő színésznő volt, amikor bekerült a Trónok harca stábjába: egy-két forgatás volt még csak a háta mögött, ezért fogalma sem volt arról, hogy miként álljon ki magáért, az eszébe se jutott, hogy akár nemet is mondhat a főnökeinek.

Emilia Clarke Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

"Rögtön az első évadban rengeteg meztelenkedés volt. Megkaptam a munkát, aztán ideadták a forgatókönyvet, én pedig, ahogy olvastam, arra gondoltam, hogy csapdába kerültem. De úgy voltam vele, hogy csináljuk" – emlékezett a színésznő.

Clarke úgy gondolta, nem szállhat szembe a forgatókönyvvel, így eleinte mindent megcsinált, ami le volt írva, de a teljes meztelenségtől olyan védtelennek és értéktelennek érezte magát, hogy az ilyen jelenetek után rendre a mosdóban sírt.

Egy emlékezetes meztelen jelenet Forrás: HBO

Végül sorozatbeli férje, James Momoa sietett a segítségére, először ő állt ki Clarke mellett – később már a színésznő is simán elküldte az írókat melegebb éghajlatra, a Trónok harca vége felé már nem is volt túl sok meztelen jelenete.