Nem találták a rendőrök Lagzi Lajcsi vádlott társát

Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közlésh
Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez
Vágólapra másolva!
Sem otthon, sem a kórházban nem lelték, pedig Galambos Lajos szerint „félholtan is elmenne a tárgyalásra."
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, november 18-án folytatódott az egykori tévésztár áramkopásos pere. Galambos Lajos mellett majd két tucat ember keveredett bele a nagy értékű áram-, víz- és gázlopási perbe.

Galambos Lajos ügye hosszúra nyúlik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Hétfőn egy harmadrendű gyanúsított, Csendes Csaba ügyvédje jelezte a bírónak ügyfele váratlan betegségét, az ítélőszék mégsem volt hajlandó elfogadni az igazolatlan betegséget – írta a Bors.

A lap szerint a rendőrség sem otthon, sem a kórházban nem találta, pedig ügyvédje szerint vesegörcse volt. Galambos Lajos szerint ismerőse nagyon beteg lehet, mert neki is érdeke, hogy minél hamarabb véget érjen a per, és úgy vélte, „félholtan is eljönne a tárgyalásra." Vádlott társa mégsem jelent meg, így az ügy nem fog lezárulni egyhamar.

Felfüggesztettel kiegyezne

„Korábban is hangsúlyoztam, ha kijavítják a vádirat hibáit, elképzelhetőnek tartom a megegyezést. Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát" – mondta korábban a trombitás-énekes.

2017-ben az ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el.