Még el sem indult A Gyűrűk Ura-sorozat, de már jön a folytatás is

The Lord of the Rings : The Two Towers Cinema USA New Zealand men MAN travellers HORIZONTAL
The Lord of the Rings The Two Towers Year : 2002 - USA Director: Peter Jackson Elijah Wood, Sean Astin, Based upon Tolkien's trilogy
Vágólapra másolva!
Az Amazon már meg is rendelte a második évadot A Gyűrűk Ura előzménysorozatából, pedig várhatóan az első szezon is csak 2021-ben kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

Az Amazon nagyon bízik A Gyűrűk Ura-sorozatban, úgy rendelte meg belőle a második szezont, hogy az elsőnek még csak az előkészületeinél tart.

Elijah Wood és Sean Astin A Gyűrűk Urában Forrás: AFP/Photo 12

A széria 2021-nél előbb nem nagyon fog képernyőre kerülni, a rajongóknak azonban legalább a két évad között nem kell majd éveket várniuk, az alkotók ugyanis azt tervezik, hogy az első két epizód leforgatása után több hónapos szünetet tartanak, ez idő alatt írják meg a második etap forgatókönyvét – utána viszont mindent felvesznek egyben.

Az új főszereplő, Will Poulter Forrás: Netflix

A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a másodkorban fog játszódni, vagyis jóval a filmekben látottak előtt – tehát Frodóra, Aragornra, Legolasra és a többiekre ne számítsunk a sorozatban. Pár színész nevét azonban már ismerjük, Will Poulter, Markella Kavenagh és Joseph Mawle biztosan közreműködik a projektben.