Férfi nélkül, szingliként élnek a kilencvenes évek bombázói

2nd Annual Sean Penn & Friends "Help Haiti Home" Presented By Giorgio Armani To Benefit J/P HRO - Arrivals Celebrities GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - JANUARY 12: Actress Pamela Anderson attends the 2nd Annual Sean Penn and Friends Help Haiti Home Gala benefiting J/P HRO presented by Giorgio Armani at Montage Hotel on January 12, 2013 in Los Angeles, California. Imeh Akpanudosen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A kilencvenes években több millió férfi imádta őket, és többen közülük világhírű, hasonlóan körülrajongott sztárokhoz mentek hozzá, mára azonban – ilyen-olyan okból – egyedül maradtak. Miért nincs jelenleg férfi Jennifer Aniston, Sharon Stone, Demi Moore vagy épp Pamela Anderson életében? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston

Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Tavaly mentek szét a második férjével, Justin Theroux-val, és először igencsak megviselte, hogy ez a házassága sem működött, mára azonban ismét magára talált. Egy jó ismerőse nemrég mesélte, hogy a színésznő férfi nélkül is elégedett az életével, a munka és a barátnők kitöltik minden idejét. Februárban ugyan jó pár rajongó megörülhetett annak, hogy Aniston 50. születésnapján az első férje, Brad Pitt is tiszteletét tette, de hamar tisztázták, hogy csak barátok.

Sharon Stone

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Tammie Arroyo

A 61 éves színésznő tavaly úgy nyilatkozott, hogy különösebben nem hiányzik egy férfi az életéből: egyedülálló szülőként gondol magára, és azt tartja a legfontosabb feladatának, hogy gondoskodjon a gyerekeiről. Három fia van egyébként, akik közül a legidősebb 19 éves, de ő is még otthon lakik az anyjával – aki pedig kimondottan élvezi, hogy 25 éve ugyanabban a házban él, és ma is úgy ébred, hogy tudja, a fiai ott vannak valahol a közelben.

Demi Moore

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Három férjet is elfogyasztott, Freddy Moore után Bruce Willishez, majd Ashton Kutcherhez ment hozzá, de vele is elváltak 2013-ban. Idei önéletrajzi könyvében, az Inside Out-ban megerőszakolásáról, alkohol- és drogproblémáiról is őszintén írt, és az írás terápia is lehetett a számára, hisz szeptemberben már úgy nyilatkozott, hogy épp a saját magával való kapcsolatán dolgozik, ezért nem fér bele a randizás. Hét kutyája van egyébként, azokkal is akad elég tennivaló.

Pamela Anderson

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A Baywatch bombázója csalódott a férfiakban, miután Tommy Lee-vel tönkrement a házassága, legutóbbi barátjával, Adil Rami focistával pedig idén júniusban szakítottak. Anderson akkor keserű hangú bejegyzést tett közzé az Instagramon, azt írta, hogy az utóbbi két éve hazugság volt: a férfi megcsalta, maga volt a szörnyeteg, holott előtte ő nevezte így a feleségüket megcsaló játékostársait.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is bemutatunk négy egyedülálló nőt!