Kínos: egy író látszatkapcsolatot kért Molnár Anikótól

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
A valóságshow-celeb a Tények Plusznak adott interjút, mesélt pánikrohamairól, új szerelméről és egy furcsa felkérésről is.
Vágólapra másolva!

„Az életem egy szappanopera, és én vagyok a főszereplő. Nehéz, mert felépítettek rólam egy képet, ami nem feltétlenül valós, és belefáradtam, hogy ez ellen harcoljak. Éjszakénként sok pánikrohamom volt, úgy éreztem, hogy nem bírom tovább" - mesélte a TV2-nek.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó, Facebook

Szerinte a régi Molnár Anikó, aki még a Nagy Ő című műsor főnyereménye is volt (a második évadban) szerinte egy „útkereső, bizonytalan, önbizalom-hiányos, célját nem látó ember" volt, „egy fiatal csaj, aki azt gondolta, majd lesz valami."

„Megtaláltam a helyem, sminktetoválókként dolgozom. Nőkkel vagyok, és ami munka, nekem nem munka" – vallotta. Magánélete azonban sokáig zaklatott volt, mesélt egy magyar íróról is, akinek arra kellett volna, hogy kamukapcsolattal, egy látszólagos együttjárással ismertté tegye a nevét.

Tartott tőle az új barátja

Új párja helyszínelő, egy szomszédban történt esethez vonult ki, amikor először összefutottak. „Megláttam, és úristen... mint a filmekben! Ki ez az ember? Ennyi volt... Itt egy tök jó pasi, így néztem rá, és ő is felismert. Amikor először meglátott, még eszébe sem jutott, hogy velem összejöjjön, azt gondolta, hogy Molnár Anikónak nem kell civil" – mondta. Ez korábban is probléma volt, szerinte félnek tőle a férfiak, épp a sajtóban terjesztett férfifaló celeb imázsa miatt.

„Amikor megismertem, benne volt egy házasságban, egy nagyon rossz kapcsolatban, majd egyedülállók lettünk. Nem tudott elengedni, de én próbáltam más férfiakkal ismerkedni. Az elmúlt egy évben lett független, akkor lett lehetőségünk jobban megismerni egymást, egy hónapja költöztünk össze" – újságolta.