Új párjáról mesélt Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Újra szerelmes Molnár Anikó, aki párjával nemrég Egyiptomban, a Nagy Ő egykori forgatási helyszínén járt.
Vágólapra másolva!

Négy éve ismerik egymást, és bár már az első találkozásnál tudták, köztük több van, mint barátság, nem engedhettek a vágyaiknak, hiszen mindketten kapcsolatban éltek.

"Amikor először találkoztunk, mindketten kapcsolatban éltünk, így bármennyire is szimpatikusak voltunk egymásnak, esély sem volt arra, hogy több legyen köztünk haverságnál. Ahogy teltek az évek, mindig tudtunk a másikról, aztán nemrégiben beszélgetésbe elegyedtünk és kiderült, mindketten egyedülállók lettünk. Ekkor tört meg a jég, engedhettünk az érzéseinknek" - mesélte a Borsnak Molnár Anikó.

Forrás: Molnár Anikó, Facebook

A férfi olyan munkakörben dolgozik, ami kizárja, hogy nyilvános szereplést vállaljon. Sem az arcát, sem a teljes nevét nem szeretné a nagy nyilvánosság elé tárni, de közös útjukról szívesen mesél az egykori Nagy Ő. "Tizenöt évvel ezelőtt már jártam Egyiptomban, de az a látogatás közel sem volt olyan felhőtlen, mint a múlt heti, amikor a szerelmemmel kettesben voltam ebben az egzotikus országban. Ott forgattam 2004-ben a Nagy Ő-t, a feszes időbeosztás miatt viszont szinte alig láttam valamit a piramisok országából. Már akkor elterveztem, hogy egyszer visszatérek úgy, hogy szerelmes vagyok. Most ez sikerült" - mondta.