Sztárban sztár leszek: Tóth Gabi még egyben, megvan az elődöntő mezőnye is

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tasnádi Bencének jó estéje volt, elsőként jutott tovább, így ő már biztosan ott lesz az elődöntőben. Molnár Dániel búcsúzott ebből az adásból, a fináléban majd visszatér egy közös produkcióra. A stáb drukkol a hatalmas hassal érkező Tóth Gabinak, hogy ne induljon el a szülés a show vége előtt.  
Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán tv2

A show elején Till Attila bejelentette, hogy lesz második évad a Sztárban sztár leszek!-ből, a TV2 várja az új jelentkezőket, akik 2020-ban próbát tennének. További bejelentés volt, hogy két hét múlva vége ennek az évadnak, azaz a jövő vasárnapi adás már az elődöntő lesz.

Tóth Gabi tv2

De ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk a november 10-i adásnapnál. Tasnádi Bence először végzett az első helyen a műsor történetében, így nem kellett sokáig izgulnia, megvolt neki a továbbjutás már este negyed tízre. Ekkor még jött egy második körös szavazás, többen voltak veszélyben. Alább pár videó:

„Egyre erősebbek a versenyzők. Amatőrként, le a kalappal! Mindig élvezni kell azt a két percet, ez a legfontosabb" – summázta az estét Tóth Gabi. „Mindenki nagyot lépett előre saját magához képest is. ma este főleg a fiúkat emelném ki" – összegzett Bereczki Zoltán. "Nem vagytok amatőrök, úgy énekeltek, mint a profik" - így vélekedett Pápai Joci.

Misurák Tünde továbbjutása megint kevésen múlott: szólóban egy gyenge dalt kapott, nem is énekelt jól, de párosban kieresztette hangját, akkor szárnyalt. Molnár Dániel búcsúzott ebből az adásból, a fináléban majd visszatér egy közös produkcióra.