Megható és drámai: indul Ördög Nóra és Stohl András közös műsora

Újratervezés
Vágólapra másolva!
Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.
Vágólapra másolva!
tv2

A vadonatúj formátumú doku-realityben nemcsak a rászoruló családok otthonainak felújítását kísérhetjük nyomon, az Újratervezés tele van mélységekkel és magasságokkal és főleg meglepetésekkel! Sírással és nevetéssel, igazán mély érzelmekkel, olyan történetekkel, amelyekkel igazán tudunk majd azonosulni - áll a TV2-es műsor leírásában.

tv2

Mialatt folyik az átalakítás, a két műsorvezető, Nóra és András a szereplők „bakancslistás" kívánságait váltják valóra - ha kell levetik magukat 4000 méterről, vagy rally autóba szállnak...

Az alaphelyzetek sokszor kifejezetten drámaiak,

melyeket a készítők valamilyen élmény programmal oldanak fel. Például ejtőernyőzés, mini nyaralás, hazai kényeztető programok – ez olyan minőségi, együtt töltött idő a családok számára, amely alatt még közelebb kerülhetnek egymáshoz, a mindennapjaik során azonban sem az anyagiak, sem a számtalan kötelezettség miatt nem engedhetik meg maguknak ezeket.

tv2

Arra is van példa, hogy a műsorban szereplők megismerkedhetnek kedvenc színészükkel vagy énekesükkel, kulisszabejáráson, exkluzív találkozásokon vehetnek részt. A TV nézők kétszer két család történetét követhetik majd párhuzamosan.

tv2

Eközben feszített tempóban zajlik az építkezés, amelynek csúcspontjaként minden hét végén, az újratervezők végső hajráját követően, a műsorvezetők segédletével egy-egy család sírva, nevetve, ámuldozva beköltözik új otthonába.