Részleteket árult el második terhességéről Kulcsár Edina

2019.11.07. 09:57

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti második közös gyereküket várják.

Első gyerekük, Medox, szeptemberben töltötte be az első életévét, rá néhány héttel később pedig kiderült, hogy Kulcsár Edina ismét terhes. A pár mindig is két gyereket szeretett volna, de ha a második is kisfiú lesz, akkor a modell szeretne egy harmadik babát is.

"Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de – ellentétben az első alkalommal – ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Elképesztően örült, és már el is kezdtük találgatni a baba nemét. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba" - mesélte a Storynak.

Forrás: Kulcsár Edina

Nagyjából másfél év különbség lesz a két gyerekük között, amit azért is tartanak jónak, mert így a gyerekeik nagyjából egyszerre esnek majd át a meghatározó korszakaikon.

"Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja. Medi nemrégiben múlt egyéves, a szemünk láttára bontakozik ki a személyisége, így nem félünk attól, hogy esetleg féltékeny lesz a testvérére" - árulta el.

TOVÁBBI CIKKEK