Tóth Vera helyettesíthetné húgát a TV2 show-jában

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Alig egy hónap múlva véget ér a TV2 átalakuló show-ja, amit a terhes Tóth Gabi adásról adásra egyre nehezebben bír. Ha úgy alakulna, hogy nem tud ott lenni az élő adások alatt, nővére szívesen helyettesítené.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi április végén, egy héttel az eljegyzése után jelentette be, hogy Krausz Gáborral gyereket várnak. Pontosan nem árulta el, hogy hányadik hónapban jár, de az biztos, hogy mostanra már az utolsó heteknél tart.

"Hét órakor indul be a gyerek. Nem tudom, hogy az adás miatt, de már több helyen érzem, úgyhogy valami durvaság lehet a rendszerben. Egyébként nagyon élvezi a bulit, ráadásul itt van a lábunknál egy hangfal, úgyhogy kapja a zenét rendesen. A hétköznapokban kilenckor alszom nagyjából, de minden rendben van, megvan a kis rendszere. Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort" - mondta a Borsnak.

Forrás: Tóth Gabi / Instagram

Arra az esetre is felkészül a csatorna, ha a kisbaba előbb érkezik, de egyelőre nem árulták el, hogy ki ülhet be Tóth Gabi helyére. "Bízunk benne, hogy Gabi egészen a döntőig velünk lesz, de ha esetleg másként alakulna, természetesen arra is készülünk megoldással. Erről azonban részleteket csak akkor árulunk el, ha aktuálissá válik a téma" - közölték.

A lap megkereste Tóth Verát, aki nem tagadta, hogy nagyon örülne a felkérésnek. "Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga" - mondta.