Meghalt Brian Tarantina, a Szívek szállodája, a Vészhelyzet színésze

SAG Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry Awards Ceremony Vertical
(FILES) In this file photo Actor Brian Tarantina attends the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. - Brian Tarantina who appeared recently in "The Marvelous Mrs. Maisel" series, has died in New York, he was 60. (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Brian Tarantina amerikai színész, akit közel 90 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

60 éves korában meghalt Brian Tarantina, a TMZ szerint egy ideje beteg volt, szívproblémákkal kezelték. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát, a lap először véletlen gyógyszer-túladagolásról írt, mivel gyógyszerekre is bukkantak a férfi lakásában, ahol a holttestét megtalálták.

Brian Tarantina Forrás: AFP/2019 Getty Images/Presley Ann

A színész összesen 88 filmben és sorozatban szerepelt, utoljára a The Marvelous Mrs. Maisel-ben láthattuk hosszabban. A Szívek szállodájá-ban ő volt Bootsy, a Donnelly klán-ban is több mint tíz epizódban megjelent, egyébként pedig olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, a Mafffiózók, az Esküdt ellenségek, a Hősök vagy a Sherlock és Watson.

Főleg a pályája elején klasszikus filmekben is feltűnt, olyan alkotásokban volt kisebb szerepe, mint a Született július 4-én, a Jákob lajtorjája vagy a Carlito útja.