Majka bevallotta, hogy miért nyújtott baráti jobbot Curtisnek

Vágólapra másolva!
Majka szerint fiatalon még lehet haragot tartani, de idősebben ez már nem vezet sehová. Állítja, hogy nem is voltak olyan rosszban, mint ahogy a sajtóban megjelent.
Vágólapra másolva!

Az összeveszett rapperek a TV2 vasárnap esti show-jában, a Sztárban sztár leszek!-ben jelentek meg újra együtt, bő egy év után. Bereczki Zoltán zsűritag kifejtette, hogy örül, hogy együtt látja őket, amúgy Majkával már sokszor beszélt erről a konfliktusról. Curtis elárulta, hogy a kisfia egy csoda, minden tökéletes.

tv2

Majka kicsit hosszabban beszélt. „Az ember huszonévesen még szeret haragot tartani, vagy kicsit azt gondolja, hogy neki van a leghosszabb a városban... de ahogy megy bele a korba... A lényeg, hogy mi soha nem voltunk annyira rosszban, mint gondolták az emberek. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életben, mint Atinak, van, akiről tudják, és kikerül az újságok címlapjára, másról meg nem tudják."

tv2

Pápai Joci is örült, hogy összeállt a páros, mert neki mindketten a barátai, és nehezen viselte, hogy nincsenek jóban. Elárulta, hogy megkönnyezte a szakítást, de mire nagyon érzelgős-csepegős lett volna a szónoklata, gyorsan befejezte egy trágár poénnal: „A Majorost meg utálom, mint a sz.rt" – jelentette be, némi derültséget keltve a stúdióban.

Bővebben a fellépésről itt írtunk.