Depeche Mode-dal tért vissza Majka és Curtis

Vágólapra másolva!
A TV2 vasárnap esti show-jában, a Sztárban sztár leszek!-ben jelentek meg újra együtt, közel másfél év után.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, 2018 nyarán Majka egy szegedi zenei fesztiválon jelentette be, hogy Curtis nem jelent meg a koncerten, és nem is akar vele többet együtt dolgozni, a banda nélküle folytatja. A meghökkent közönséggel közölte, hogy az újpesti rapper a drog foglya, a kábítószer miatt hagyott ki több bulit, de ezzel nála be is telt a pohár, már így is túl elnéző és türelmes volt vele. Eztán hosszas polémia kezdődött a sajtóban és a kommentekben arról, mennyire volt etikus vagy igaz baráti gesztus, hogy Majka kiadta zenésztársa zűrös magánéletét.

tv2

A két egykori barát eztán nem is találkozott sokáig, csak a médián keresztül üzengettek egymásnak, Majka folytatta a zenekarával, Curtis szólóban lépett fel, néha más zenészekkel. Utóbbi időközben apa lett, elvonóra ment, és állítja, hogy leszokott a kokainról. Majka így visszafogadta, és egy kéthónapos turnéra mennek. Az első publikus összejövetelük a TV2 vasárnap esti show-jában, a Sztárban sztár leszek!-ben volt, egy Depeche Mode-dalt dolgoztak át (alaposan).

tv2

A műsorban a korábban parádézó Misurák Tünde ezúttal rossz feladatot kapott, nem is volt jó ezen az estén, de megmenekült, Farkas Lali viszont kiesett, így Bereczki Zoltán csapatából már nem maradt senki.

Itt visszanézhető a fellépés: