Az összeomlás szélén áll a vesztegetéssel vádolt színésznő

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
A vesztegetéssel vádolt Lori Loughlinra akár ötven év börtön is várhat, egy barátja szerint nagyon rossz lelki állapotban van.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, súlyosbították a vádat Lori Loughlin színésznő és a férje, Mossimo Giannulli ellen, akik 500 ezer dollár kenőpénzt adtak azért, hogy a lányaik bejussanak egy elit egyetemre.

Az esetükben kiszabható maximális börtönbüntetés így 50 évre nőtt, ami érthető módon megviseli a családot, "teljes náluk a káosz" egy közeli ismerős szerint, Loughlin pedig "az összeomlás szélén áll".

Lori Loughlin a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

"Csak a legjobbat akarta a lányainak, de egy hosszan tartó rémálom lett belőle" – mondta a People magazinnak a forrás, aki szerint Loughlin és a férje úgy látják, hogy ha bűnösnek találják őket, nem ússzák meg hosszabb börtönbüntetés nélkül.

"Úgy érzik, ez Dávid és Góliát harca. Hogyan harcolsz a szövetségi kormány ellen, ha a kormány elhatározta, hogy példát statuál veled? Ez a nyomás össze fogja törni őket" – vélte a család barátja.