Tóth Vera: Egy budai luxusvilla árát elköltöttem, amit nagyon bánok

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Saját bevallása szerint egy budai luxusvilla árát költött el teljesen felesleges holmikra Tóth Vera. A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, de ez idő alatt sokan kihasználták.
Vágólapra másolva!

"Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak" - idézte a Blikk az énekesnőt.

"Volt időszak, amikor szórtam a pénzt. Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe.

Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok."

Forrás: Tóth Vera / Instagram

Az énekesnő állítja, ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a barátokat is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. "Évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam."