Aurelio: Nem szököm meg a börtön elől

Aurelio nagy bajban
Vágólapra másolva!
Az elsőfokú tárgyaláson nem hallgatta végig az ítélethirdetést, sokan már azt hitték, inkább elmenekül, semmint börtönbe menne az egykori valóságshow-szereplő. 
Vágólapra másolva!

Pszichésen nem bírta a rá nehezedő nyomást, ezért szerda délután már be sem ment az emberrablási ügyben lefolytatott tárgyalásának ítélethirdetésére. A bíró ennek ellenére is ítéletet hozott, Aureliót első fokon négy év börtönbüntetésre ítélte, plusz arra az 1 év 2 hónapi szabadságvesztésre, amit a két évvel ezelőtti drogügye miatt szabott ki rá feltételesen a bíróság.

"Tisztázzuk az elején, szeretném mindenkiben tudatosítani, hogy nem jogerős az ítélet, tehát a közelében sem vagyok annak, hogy börtönbe kelljen mennem! Egyébként el vagyok keseredve, hogy ilyen helyzetbe kerültem. Engem lopnak meg, és én állok bíróság előtt, de nem is garázdaságért, hanem már egyenesen emberrablásért?" - mondta a Borsnak.

Forrás: Instagram / Aurelio

Sokan azt hitték, hogy Aurelio azért nem ment vissza a bíróságra a tárgyalási szünet után az ítélethirdetésre, mert esetleg félt attól, hogy azonnal börtönbe kell vonulnia. "Nem szököm meg a börtön elől. Soha életemben nem menekültem el a felelősség elől. Világéletemben vállaltam minden tettemért a következményeket.

Tudom, hogy Istennek terve van velem, hogy nem engedi meg, hogy egy koszos, lepukkant börtöncella legyen az otthonom éveken át! Mert nem ezt érdemlem. Tudom, hogy sokan nem kedvelnek, kárörvendően nevetnek most, hogy bajban vagyok. Nekik üzenem, hogy pont ők azok, akik Aurelio Caversacciónak erőt adnak a harchoz, erőt az élethez! Nem tartanék ott, ahol most tartok, ha nem lennének irigyeim, akik a bukásomra várnak. Hát várhatnak jó sokáig! - üzente.