Életveszélybe került a Fuss család, fuss! edzője

Bodó Imi
Vágólapra másolva!
Vakbél-, majd vastagbélgyulladás és sérv is keserítette a tréner életét.
Vágólapra másolva!

Tíz éve gyakorlatilag az utolsó pillanatban mentették meg Bodó Imi életét. A Fuss, család, fuss! egyik edzőjét másfél év alatt négyszer kellett megműteni egy perforált vakbél és annak következményei miatt.

"2009 novemberében kezdődött a kálváriám. Nem voltak fájdalmaim, de nagyon gyenge voltam, nyomást éreztem a hasamban. Napokig vizsgáltak, ultrahanggal, CT-vel, mire kiderült, perforálódott a vakbelem" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Bodó Imi / Instagram

A vakbele hátrafelé csavarodott, és a perforáció körül egy hatalmas tályog keletkezett, amely nem engedte a mérgező anyagokat kiszivárogni, így megóvta Imrét a hasonló esetekben gyakran fellépő vérmérgezéstől. "Így is életveszélyben voltam, hiszen bármikor felszakadhatott volna ez a tályog, de szerencsére még időben felfedezték, és megműtöttek. Ám ezzel még nem volt vége! Öt nappal később szinte

Négy és fél órán át operáltak, majd az intenzív osztályra kerültem, egy hónapig voltam kórházban, 22 kilót fogytam" - mondta.

"Hét hónappal ezután jött a negyedik hasi műtét másfél év alatt: sérvem lett. Nem adhattam fel, úgy éreztem, fel kell állnom, tovább kell mennem" - tette hozzá.