Várkonyi Andrea visszatér, új műsora indul

2019.10.15. 13:30

Teljesen megújult a csatorna, amelyen műsort kapott Várkonyi Andrea, Szulák Andrea, Vastag Csaba, Návai Anikó, Esztergályos Cecília, Bay Éva, Karda Bea, többek között. Színes műsorkínálattal pozitív életérzést szeretne sugározni a Life TV, amely teljes imázsváltása, október 14. óta a képernyőn látható. Kis csatorna vagyunk, de nagy álmokkal, és ezek az álmok elkezdtek megvalósulni. Újraélesztjük ezt a televíziót a Csipkerózsika-álmából - mondta Ruff Zoltán vezérigazgató, aki szerint egy igazi csoda ez a lehetőség.

Mészárosné Kelemen Beatrix, a csatorna tulajdonosa arról beszélt a mai sajtóeseményen, hogy színes, változatos, a mindennapi embereket érintő adásokkal, témákkal készül a megújult Life TV. A csatorna teljes ráncfelvarráson eset át, sokat alakult és letisztult az arculat, és ez hétfő reggel hat óta látható a képernyőn is. Rengeteg új, saját belső vagy külső gyártású műsor és vásárolt tartalom lesz az új logót és új színeket kapott csatornán.

Sajtóeseményen mutatták be az új LifeTV-t - képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Koncz Márton - Origo

Fontos a műsorokban az életöröm, az érzelmek megmutatása, az igényes szórakoztatás, és lesz családi reality, illetve alternatív gyógyászat is a képernyőn. „Szeretnénk elérni, hogy a Life TV az életünk része legyen. Amiben nagyon sokan hiszünk, az a nők ereje, a család fontosossága,  a kapcsolatok harmóniája és az arra való törekvések, a boldogság megtalálása, a tudat kiteljesedése" – mondta Mészárosné Kelemen Beatrix, aki szerint minden korosztály, férfi és nő egyaránt megtalálja majd a magának való programot a tévén, amely „vidám, de nem felszínes".

Várkonyi Andrea és Ruff Zoltán vezérigazgató: egy 117 szereplős piacon kell helytállni - képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Koncz Márton - Origo

Ruff Zoltán vezérigazgató szerint egy igazi csoda ez a lehetőség. Kiemelte, hogy a csapat kiváló, profi, és az irodaház, ahol dolgoznak, szintén igényes. „Kis csatorna vagyunk, de nagy álmokkal – és ezek az álmok elkezdtek megvalósulni. Elkészült a székház, a legkorszerűbb vezérlővel, teljes arculatváltáson estünk át. Elindult egy reklámkampány. Újraélesztjük ezt a televíziót a Csipkerózsika-álmából. Az újrapozícionálás a legfontosabb, egy életérzést szeretnénk közvetíteni teljesen más arcokkal" - jelezte.

80%-os a lefedettség lesz

2009-ben startolt a Life TV (LifeNetwork TV néven), akkor 84 magyar nyelvű csatorna volt a piacon, ma már 117. Ebben a médiakörnyezetben újrapozícionálni egy csatornát nem egyszerű, de ennek megpróbálnak megfelelni – mondta a vezérigazgató, aki hozzátette, hogy minden nagy kábelszolgáltatónál jelen vannak. 65%-os penetrációval vették át a tévét, év végére 80%-os lefedettség körül jár majd a Life TV, a cél pedig a 90-95%-os penetráció. A vezetés most is tárgyalásban van több szolgáltatóval, hogy az új tartalmat minél több néző élvezhesse.

Visszatért egy év után 

Nagy visszatérő Várkonyi Andrea, aki Női titkok Várkonyi Andinál címmel kapott olyan műsort, amit maga formálhatott kedvére. „Egy évvel ezelőtt hoztam egy döntést, felfüggesztettem a televíziós munkámat. Természetesen a televíziózásnak nem fordítok hátat, nem is lenne könnyű, mert 18 évesen, Szegeden kezdtem tévézni. Tudtam, ha kapok olyan felkérést, ami szakmailag, értékrendileg passzol ahhoz, amit én képviselek, akkor nagyon szívesen újra fogok televíziózni" – mesélte.

Várkonyi Andrea új műsort kapott - képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Koncz Márton - Origo

Idén júliusban hívták fel telefonon, és most úgy érzi, érdemes volt igent mondani. Voltak más megkeresései, de a Life TV vezetése úgy kereste meg, hogy meg akarják ismerni, és meg akarják tudni, ő milyen műsort szeretne. „A mai televíziós világban ez nagyon ritka" – jegyezte meg Várkonyi.

Sokat beszélgettek, ennek eredményeképp jött létre a műsora, egy talkshow-reality, ami egyedülálló, 360 fokos díszlettel rendelkezik, ahol kamerát egyáltalán nem lát a néző, a hangulat meg amolyan buli indulós, de intim, mint egy nappali. „Nem szerepelni fogunk, és nem közhelyeket mondunk el" – ígérte.

Vastag Csaba is a képernyőn lesz - képgalériáért klikk a fotóra!Fotó: Koncz Márton - Origo

Vastag Csaba is műsort kap, Návai Anikóval együtt hollywoodi sztárokkal beszélgetnek: az énekes a sajtóeseményen elmesélte, hogy ott volt a Golden Globe-díjátadón, ahol már interjúzott színészekkel. Az első nagyhal, akit kapott, még a díjátadó előtt, az Nicole Kidman volt, és úgy véli, helytállt. „Világsztárokkal készítünk nagyon aktuális interjúkat. Nyereményjátékok is lesznek a műsorunkban" – tette hozzá. Nagyon hosszú a lista, Eddie Murphy, Jennifer Aniston is megszólal majd, sok más világsztár mellett.