Tudtán kívül bedrogozták a magyar luxusfeleség fiát

Polgár Tünde
Polgár Tünde többek közt Floridában is járt már ezen a nyáron
Vágólapra másolva!
Borzasztó éjszakát kellett átélnie Polgár Tündének és fiának, akit tudtán kívül bedrogoztak egy szórakozóhelyen.
Vágólapra másolva!

Polgár Tünde fia egy barátnőjével gyanútlanul ivott az italából, amibe, mint később kiderült, valaki partidrogot kevert. "Megittam, de kicsit furcsállottam az ízét. Az emlékem erről az estéről nagyjából húsz perccel az ital elfogyasztása utánig tart, azon kívül csak töredékek maradtak meg. Van egy emlékképem, a barátommal próbálunk beszélni egy taxissal, de

A következő, amikor az Erzsébet hídon fekszem a hányásom mellett. A haverom felhívta az anyukámat, utána pedig itthon ébredtem fel a saját ágyamban" - mondta el vlogjában Dani.

Forrás: Polgár Tünde

"A legborzalmasabb éjszakát éltem át szülőként. Egész éjjel Dani mellett virrasztottam, és gyakran ellenőriztem, lélegzik-e még. Borzasztó, hogy ilyen előfordulhat. Az, aki ilyet tesz, bele sem gondol, esetleg valaki a szer hatására leugrik egy hídról vagy gyógyszert szed, és a drog miatt életveszélybe kerülhet! Még le is szúrtam szegény Danit, hogy életében először berúgott, de aztán kiderült, csak kétpohárnyi italt ivott hat óra alatt. Ez volt az első estéje szórakozóhelyen, most jó ideig biztosan nem megy ilyen helyre, annyira elment a kedve. Inkább házibulikba jár, ahogy eddig" - tette hozzá a Blikknek a luxusfeleség.