Jennifer Anistont is zaklatta Harvey Weinstein

fashion people Vertical
US actress Jennifer Aniston poses during a photocall ahead of a diner for the launch of a Louis Vuitton leather goods collection in collaboration with US artist Jeff Koons, at the Louvre in Paris on April 11, 2017. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston egy friss interjúban arról is mesélt, hogy milyen volt együtt dolgozni Harvey Weinsteinnel.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston a Varietynek beszélt arról, hogy a MeToo-mozgalom miként hatott új sorozatára, a The Morning Show-ra, de közben szóba került az is, hogy milyen volt a személyes találkozása a hollywoodi zaklatási botrány leggyűlöltebb arcával, Harvey Weinsteinnel.

Jennifer Aniston Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A színésznő 2005-ben a Kisiklottak című filmen dolgozott együtt a producerrel, aki a forgatást záró vacsorán eléggé otrombán viselkedett: egyszerűen felállította Aniston egyik barátját, hogy a színésznő mellé ülhessen. "Állj fel" – konkrétan tényleg csak ennyit mondott, ami Aniston szerint "iszonyú bunkóság" volt.

Aniston azt is mondta, hogy Weinstein túl jól ismerte őt ahhoz, hogy szexuálisan zaklassa, de így is megpróbálta ráerőszakolni az akaratát: azt próbálta elérni, hogy a színésznő a Marchesa ruháját viselje a premieren – azét a láncét, amelyet Weinstein felesége akkor indított.

Aniston nem talált a kollekcióban megfelelő ruhát, ezért nemet mondott, de kellemetlen élmény maradt számára. A beszélgetésbe belenézhet videón is: