Még el sem indult az új Walking Dead-sorozat, de már utálják

3. walking dead
Vágólapra másolva!
2020 tavaszán érkezik a második spinoff, de sokan már most gyűlölik.
Vágólapra másolva!

A New York-i Comic Con fesztiválon mutatta be az AMC a harmadik Walking Dead-széria előzetesét, amely már egy olyan világban játszódik, amelyben megszokottak a zombihordák, és a szereplői olyan tinédzserek, akik már beleszülettek a nyomorúságos, apokalipszis utáni korba.

AMC

A trailer alapján sokan megjegyzik, hogy az AMC láthatóan a CW és a Nickelodeon nézőit próbálja elszipkázni a tinidrámával, van, aki megjegyzi, hogy „pokoli unalmas", más pedig azt írja, hogy az előzetes végén látható hányás egyezik az ő véleményével. Akad, aki szerint tragikusak a gyerekszereplők, másnak a CGI nem tetszik, a harmadik meg azon füstölög, hogy zombikkal kevert Riderdale-t lát - egyszóval megy a morgás.

Ami biztos, hogy a gimis kezdés meg a karakterek életkora alapján ez a széria a fiatalokra fókuszál, őket akarja képernyő előtt tartani. A mohával benőtt zombik pedig jól néznek ki, hogy valami pozitívumot is kiemeljünk. Közel 300 dislike-nál tart a videó, ami soknak tűnik, annak fényében, hogy feltehetően WD-rajongók nézték meg az előzetest. Alább a trailer: