Demi Moore-t megerőszakolták 15 évesen, az anyjának fizettek érte

Actress Demi Moore Signs Copies Of Her Memoir "Inside Out" GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 24: (EXCLUSIVE COVERAGE) Actress Demi Moore attends the signing of her memoir "Inside Out" at Barnes & Noble Union Square on September 24, 2019 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for ABA/AFP
Vágólapra másolva!
Demi Moore az önéletrajzi könyvében arról is ír, hogy 15 évesen megerőszakolta egy férfi, aki 500 dollárt fizetett az anyjának.
Vágólapra másolva!

Demi Moore kitárulkozott az Inside Out című könyvében, nemcsak azt írta meg, hogy az esküvője előtti éjszakán megcsalta a későbbi férjét, de azt is, hogy 15 éves korában megerőszakolta egy férfi, aki állítólag Moore anyjának fizetett az erőszakért.

Demi Moore a könyvével Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

"Milyen érzés, hogy az anyád k*rvának adott 500 dollárért?" – kérdezte a férfi Moore elmondása szerint, vagyis a színésznő anyja ennyit kaphatott a lányáért.

Moore a Good Morning America című reggeli műsorban elmondta, hogy szeretné úgy hinni, nem történt konkrét adásvétel, de miután az anyja alkoholista volt, simán beengedhette a férfit a lányához.