Ezek a magyar sztárok internetes társkeresőn ismerkedtek

2019.10.09. 20:43

Karda Bea

Az énekesnő hosszas egyedüllét után döntött úgy, hogy regisztrál egy társkereső oldalra, ahol aztán végül férjet talált néhány éve.

Forrás: Viasat3

"Már négy éve egyedül voltam, vártam a csodát, hogy szembejön velem az igazi, de ez nem történt meg. Aztán az egyik barátnőm, akinek nagyon boldog házassága lett az internetről, mondta nekem, hogy regisztráljak az egyik társkeresőn. Fél év alatt négy randim volt. Mondjuk álruhában voltam fenn: barna hajjal, más ruhákban, de sokan még így is előítéletesek voltak. A negyedik randi olyan jól sikerült, hogy nyolc éve vagyunk együtt, és egy éve volt az esküvőnk" - mesélte.

Völgyi Zsuzsi

Boldog házasságban él Völgyi Zsuzsi, aki elmondása szerint 15 évet várt férjére, ennyi idő telt el az első két találkozásuk közt. A férfi az első randi után másfél évtizedre eltűnt, majd később egy társkereső oldalon bukkantak újra egymásra.

Forrás: Viasat3/Nánási Pál

"Négy évvel ezelőtt januárban újra egymásra találtunk egy társkereső oldalon. Én mindenáron a gyermekeim apját szerettem volna megtalálni, erőszakosan akartam családot alapítani, egyszerre tíz férfival leveleztem, és pofavizitet tartottam, hogy ki a legalkalmasabb, de egyikük sem érdekelt. Aztán rám írt Gábor. Az történt ugyanis, hogy az első randevúnk után besorozták katonának. Az élet közbeszólt, de úgy tűnik, ami előre elrendeltetett, az előbb vagy utóbb meg is történik. Nekünk az utóbbi jutott. Sokat vártunk egymásra" - mondta.

Singh Viki

Az énekesnő egy telefonos applikációra regisztrált, ott ismerte meg párját, Tomit, akit eleinte alig mert bemutatni az apjának. "Az, hogy felregisztráltam egy társkereső oldalra, az utolsó, kétségbeesett lépés volt a részemről. Nem gondoltam, hogy így találok rá az igazira" - mondta.

Forrás: Origo

"A párkapcsolat apuval szigorúan tabu. A lelke mélyén abban bízik, hogy egyszer sikerül összeházasítania egy indiai férfival, számára fontosak a hagyományok. Ez akkora nyomás, hogy eddig még senkit sem vállaltam fel előtte" - mesélte.

Tóth Vera

Az énekesnő jelenleg boldog párkapcsolatban él, de korábban próbálkozott netes ismerkedéssel. Belefutott egy olyan férfiba, aki átverte, sok pénzt csalt ki belőle. 

Forrás: Tóth Vera - Instagram

"Belesétáltam egy pénzéhes szélhámos csapdájába, akivel egy internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Azt nem mondhatom, hogy kezdetben nem voltak kölcsönösek az érzelmek, de lassan rá kellett döbbennem, hogy átver. Üzletembernek adta ki magát, vonzó, jóképű pasi volt. Én pedig, aki a neveltetésemből nem is hoztam mást, csak a nagy szívemet és a szeretetéhségemet, azonnal hozzáköltöztem. Visszatekerve már látom, hogy észrevétlenül manipulált" - mesélte pár éve.

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő