Ezek a magyar sztárok internetes társkeresőn ismerkedtek

Medveczky Ilona
Singh Viki
Kozsó
Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi a napokban fejtette ki a véleményét az internetes ismerkedésről, ő kifejezetten szánalmasnak tartja ezt a módszert, még soha nem járt ilyen oldalakon, és nem is szeretne. A magyar sztárok közt is vannak, akik erről egész másként gondolkodnak, és regisztráltak már valamilyen társkeresőre, vagy ismeretlenül ráírtak egy szimpatikus férfira vagy nőre a közösségi oldalakon. Mutatjuk, kik jöttek össze az internetes társkeresés segítségével!
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi

A TV2 műsorvezetője nem társkereső oldalon, hanem az egyik közösségi portálon talált rá Darai Andreára, aki azóta a felesége lett, és már van egy közös kislányuk.

"Egy közös ismerősünk oldalán láttam meg Manker fotóját a Facebookon. Igazából nem tudtam róla semmit, csak ráírtam, elkezdtünk kommunikálni. Ekkor én már három éve szingli voltam. Nagyon szimpatikus volt. Közel fél évig beszélgettünk teljesen tét nélkül, mire találkoztunk. Ő Gyöngyösön élt, én Budapesten, úgyhogy ez addig váratott magára. Jóformán az első találkozáskor ez megpecsételődött, nagyon hamar hozzám is költözött a Manó" - mesélte néhány éve a megismerkedésükről.

Forrás:Kasza Tibi / Instagram

Medveczky Ilona

Régóta fent van ilyen oldalakon, egy időben sokat ismerkedett, de állítólag senkivel nem jutott el az első találkozásig. Harminc és nyolcvan év közötti férfiak írnak neki, szép számmal érkeznek meztelen fotók és szexuális ajánlatok is.

Forrás: TV2

"Keresem azt a férfit, aki a szó legnemesebb értelmében férfi, aki kedves és őszinte, jó humorú, erősen intellektuális beállítottságú, ápolt, nagyvonalú, vonzó, egyszóval igazi úriember. Ezeket az igényeket fogalmaztam meg az adatlapomon, de azt is kiírtam, kik azok a típusok, akik szóba sem jöhetnek nálam: Kérem, hogy kalandorok, illetve számító férfiak lapozzanak. Harmincasoktól egészen nyolcvanasokig írnak nekem, tisztelettudó leveleket kapok, de azért sok a kamu adatlap is" - mondta.

Palotás Petra

Az egykori műsorvezető 2006-ban regisztrált az oldalra, ahol megismerte a férjét. "Kíváncsiságból regisztráltam arra az útitárskereső honlapra. Fényképet se tettem fel magamról, és álmomban sem gondoltam, hogy a férjemet találom majd meg ott" - mesélte nemrég.

Forrás: Facebook/PetraPalotás

Mint kiderült, már lemondott arról, hogy sikerrel jár az oldalon, mikor meglátta Mirko profilját, aki egyből megtetszett neki. Három hét múlva találkoztak, majd Hamburgba költözött a férfihoz, azóta pedig egy kislányuk is született.

Kozsó

"Én a neten sem titkoltam, ki vagyok, saját képeimmel vállaltam is az adatlapomat" - árulta el pár éve Kozsó, akiről nem mindig hitték el a társkereső oldalakon a nők, hogy tényleg ő van a profil mögött.

Forrás: Facebook - Ámokfutók

"Azt gondolták, csak visszaélt valaki a fotómmal. Mikor hosszas levelezgetések után telefonszámcserére került sor, én hívtam a hölgyeket. Többeknek az volt az első kérése, hogy énekeljek a telefonba. Sok időmet elvette ez a fajta ismerkedés."

Lapozzon, a második oldalon folytatódik a cikk!