Charlize Theron apját felesége ölte meg, Woody Harrelson apja bérgyilkos volt

Egy szerep kedvéért hízott 23 kilót Charlize Theron: így adta le
Vágólapra másolva!
Sztárok, akik embert öltek címmel pár éve kétrészes cikket jelentettünk meg – ennek darabjait itt és itt találja –, a hírességeknek azonban a családjában is előfordult már nem egy véletlen emberölés, netán szándékos gyilkosság. Volt, akinek az apját az anyja lőtte le, másnak az apja bérgyilkosnak állt, netán a lánya okozta egy csecsemő halálát. Sötét, tragikus sztorik a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron

Az Oscar-díjas színésznő Dél-Afrikában, egy Johannesburg melletti farmon nőtt fel, ott ölte meg az apját az anyja. Theron 15 éves volt, amikor az alkoholista apa hazaért egy átdorbézolt éjszaka után, rátámadta az anyára, halálosan meg is fenyegette egy puskával – csakhogy a nő előbb lőtt a saját fegyverével. A bíróság előtt végül nem kellett felelnie a tettéért, az esetet önvédelemnek minősítették.

Forrás: Getty Images/Jason Kempin

Theron sokáig azt hazudta újdonsült ismerőseinek, hogy az apja autóbalesetben halt meg, de 2017-ben már úgy nyilatkozott Howard Sternnek, hogy számára sokkal nagyobb trauma volt egy erőszakos, alkoholista apa mellett felnőni, mint megélni a halálát.

Woody Harrelson

Forrás: AFP

A True Detective sztárja elég nehéz örökséggel indult az életnek, a családot elhagyó apja ugyanis bérgyilkosnak állt, három gyilkosságról is tudunk, ami a nevéhez fűződik. Utoljára 1979-ben tartóztatták le egy szövetségi bíró, John H. Wood Jr. meggyilkolásáért, akkor már életfogytiglanra ítélték: 2007-ben a börtönben halt meg, de előtte még találkozott híres fiával.

Billy Bob Thornton

Forrás: AFP/2019 Getty Images/John Lamparski

A színész idősebb lánya, Amanda Brumfield jelenleg 20 éves börtönbüntetését tölti, amit azért kapott, mert a halálát okozta az egyéves keresztlányának. Az a mai napig nem derült ki, hogy a nő pontosan mit tett, ő maga azt hazudta, hogy a kislány kiesett a járókából – a rendőrségi vizsgálat azonban megállapította, hogy attól nem keletkezhettek olyan sérülések, amikbe a gyerek belehalt: valószínűbb, hogy nagy erővel verték.

Lapozzon, tudunk még pár tragikus sztoriról a sztárvilágból!