Megvan, hol forgatják a méregdrága Gyűrűk Ura-sorozatot

The Lord of the Rings : The Two Towers Cinema USA New Zealand men MAN travellers HORIZONTAL
The Lord of the Rings The Two Towers Year : 2002 - USA Director: Peter Jackson Elijah Wood, Sean Astin, Based upon Tolkien's trilogy
Vágólapra másolva!
Ahogy A Gyűrűk Ura filmváltozatát, úgy a képernyős verziót is Új-Zélandon fogják forgatni.
Vágólapra másolva!

Az Amazon elképesztő összegből készíti A Gyűrűk Ura előzménysorozatát, amelyhez most találta meg a helyszínt, Új-Zélandot – ahol a korábbi filmváltozat is forgott, az új-zélandi Peter Jackson rendezte. Az előkészítés már megkezdődött Aucklandben, a forgatás valamikor a következő hónapokban indul.

A Gyűrűk Ura Forrás: AFP/Photo 12

"Amikor helyszínt kerestünk, hogy életre keltsük Középfölde másodkorának eredeti szépségét, tudtuk, hogy valami fenséges vidékre vágyunk érintetlen tengerpartokkal, erdőkkel, hegyláncokkal, ahol emellett világszínvonalú felszerelést, stúdiókat, képzett és tapasztalt szakembereket is találunk" – írta közleményében a két alkotó, J. D. Payne és Patrick McKay.

A sorozatuk egyébként nem direkt adaptáció lesz, elsősorban A Gyűrű Szövetségé-t megelőző időkből bont ki pár történetet, csupán alapul véve a J.R.R. Tolkien által megteremtett gazdag világot. Hogy ki lesz a széria főszereplője, arról itt olvashat.