Ripityára tört a színésznő karja egy táncos műsor forgatásán

"Dancing With The Stars" Season 28 - September 16, 2019 - Arrivals GettyImageRank3 VERTICAL USA California City Of Los Angeles Television Show Photography Christie Brinkley Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities CBS Television City Dancing w
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 16: Christie Brinkley attends the "Dancing With The Stars" Season 28 show at CBS Television City on September 16, 2019 in Los Angeles, California. Allen Berezovsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Christie Brinkley súlyosan megsérült a Dancing with the Stars egyik próbáján, így a lánya helyettesíti a műsorban.
Vágólapra másolva!

Christie Brinkley modell és színésznő lett volna az egyik versenyző az amerikai Szombat esti láz, vagyis a Dancing with the Stars 28. évadjában, az új szezon azonban nélküle indult el szeptember 16-án.

Brinkley az egyik próbán súlyos sérülést szerzett: elesett, és a földet éréskor szilánkosra tört a karja, csavarokkal és fémlemezekkel tudták csak helyretenni a kórházban, de így is hosszú lesz még számára a gyógyulás.

Christie Brinkley a törött karját mutatja Forrás: AFP/2019 Getty Images/Allen Berezovsky

A színésznőnek nem ez volt egyébként az első durva balesete, egy autó- és egy lovas baleset mellett egy helikopter lezuhanását is túlélte 1994-ben.

A Dancing with the Stars-ba a lánya, Sailor Brinkley-Cook ugrott be helyette, a sérült színésznőről a People magazin oldalán láthat exkluzív fotókat.