Teljesen megváltozott Orosz Barbara élete

2019.09.11. 18:22

Hétfő óta új műsorvezetővel találkozhatnak a TV2 nézői  a reggeli órákban, ugyanis Orosz Barbarával bővült a Mokka-csapat, aki a FEM3 Caféban mesélt arról, hogyan fogadta a felkérést, valamint az is kiderült, hogy ezzel élete egyik legnagyobb vágya teljesült.

"Ez volt a harmadik reggelem, hajnalom, mert hajnal 4-kor kelek. Ez mindenféle változást hozott az életembe, egészen máshogy indul így a nap" - mesélte szerda reggel a FEM3-on. Elárulta, hogy 15 éves vágya vált valóra azzal, hogy élő, reggeli műsort vezethet, ez volt a nagy álma. Szívesen tanul másoktól, a stábot meg is kérte, hogy tanítsák, segítsenek neki, és szívesen vissza is nézi magát az élő adás után.

"Mikor elindult a Mokka, és Claut megláttam ebben a műsorban, azt mondtam, hogy álmom, vágyam, és nem számít, hogy változtatnom kellett az életvitelemen" - mondta, és arról is beszélt, hogy azt különösen szereti, hogy sokféle témában beszélgethet a vendégekkel. "Minden találkozásból tanulsz, minden beszélgetésből tanulsz. Egy mai, felvilágosult nőt minden érdekel, úgyhogy ez egy remek terep" - tette hozzá.

Az interjúban arról is mesélt, hogy eddig éjjel 2-kor feküdt le aludni, de ezen most változtatnia kell, a barátai és ismerősei pedig reggel felkelnek azért, hogy lássák a tévében.

TOVÁBBI CIKKEK