Nézzen bele Jennifer Aniston és Jason Momoa új sorozataiba!

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon a The Morning Show-ban
Vágólapra másolva!
Novemberben indul az Apple tartalomszolgáltató oldala, de mit kell tudni róla? Itt van némi információ és pár előzetes.
Vágólapra másolva!

November 1-jén indul az Apple tartalomszolgáltató oldala, az Apple TV+, ami így nemcsak a Netflix, de a november 12-én rajtoló Disney+ számára is komoly konkurenciát jelent.

Amíg a Netflix egyben teszi ki egy évad összes részét, a Disney+ pedig hetente tervezi adagolni az epizódokat, addig az Apple TV+-on az lesz a jellemző gyakorlat, hogy három részt kiadnak egyszerre, de a folytatást már heti adagokban kapjuk.

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon a The Morning Show-ban Forrás: Apple TV+

Az előfizetési díj az Egyesült Államokban havi 4,99 dollár lesz, itthon – az egyhetes próbaidőszak után – havi 1890 Ft-ra lehet számítani.

És hogy mit kapunk ezért? Itt indul például Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carell közös sorozata, a The Morning Show:

Jön a See című széria, amelyben a Trónok harca Khal Drogója, vagyis Jason Momoa egy posztapokaliptikus világban harcol a túlélésért, de például Emily Dickinson életéről és a nemzetközi űrversenyről is láthatunk egy-egy produkciót:

A tartalomszolgáltató a fiatalabb nézőknek is kedvez, jön például a Ghostwriter című ifjúsági sorozat remake-je, a Szezám utca alkotói pedig a Helpsters-t készítik a cégnek. Az Apple vette meg a Snoopy-filmek jogát is, a következő kiadáshoz már készült is egy előzetes: