Kulcsár Edina elárult néhány részletet a szüléséről

Magyarország szépe 2019 Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője, Kulcsár Edina kisfia egyéves lett, a modell a születésnapon elárulta, hogy született meg tavaly Medox.
Vágólapra másolva!

A modell közösségi oldalán kezdte el mesélni, mi zajlott náluk tavaly ilyenkor, mikor első kisfiuk érkezését várták a férjével. A kis Medox születéséről több részletet is elárult, a történetet pedig további posztokban folytatja majd.

"Tisztán emlékszem erre a napra. Ilyenkorra már jócskán a kezemben kellett volna tartanom Medoxot, de valamiért nem akart jönni. Behívott a dokim a rendelőbe, hogy megnézzük, mi a helyzet. A részletekkel nem untatnék senkit, de lényeg a lényeg,

Egy kicsit el voltam keseredve, hiszen erre készültem fejben 9 hónapon keresztül, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolatokat, hiszen tudtam, hogy Medi egészsége a legfontosabb. Kaptam egy időpontot, ami másnap reggel 7-re szólt. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Tudtam, hogy már csak egyet kell aludni, és anyuka leszek. Muszáj volt valamivel elterelnem a figyelmemet, ráadásul így, hogy tudtam, másnap kórházba megyek, elfutottam befonatni a hajam. Sokat hallottam a császármetszésről, és féltem, hogy hetekig nem fogok tudni hajat mosni. Elintéztem még egy-két dolgot, aztán egész este Csutit nyugtattam, akire rá sem ismertem. Ő sokkal jobban izgult mint én" - árulta el.