Egyéves fia mentette meg az öngyilkosságtól a tévésztárt

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Összeomlott a Jackass egyik sztárja, Bam Margera, azt mondja, csak a kisfia miatt nem lett még öngyilkos.
Vágólapra másolva!

A Jackass után saját realitysorozatban, a Viva La Bam-ban is látott Bam Margera nemrég a népszerű tévés pszichológustól, dr. Philtől kért segítséget, most pedig a műsorában is megjelent.

A szebb napokat is látott gördeszkás többek között arról is beszélt, hogy mennyire szereti egyéves kisfiát, Phoenixet, bármikor az életét adná érte – mire a pszichológus megkérdezte, hogy hajlandó-e élni is miatta.

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Margera erre elmesélte, hogy volt egy összeomlása, amikor kiment egy tóhoz, és az öngyilkosságon gondolkodott, végül csak azért nem tette meg, mert akkor nem láthatná többet a fiát. Utána a feleségére és az anyjára panaszkodott egy sort, majd megfordította a dolgot, és azt mondta, hogy ha nem láthatná Phoenixet, "kiszállna".

A beszélgetésnek ezt a részét meg tudja nézni itt:

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!