Mindent megnyert a Sztárban sztár leszek!, a Tények a legnézettebb hírműsor

Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Minden célcsoportban a TV2 nyerte a vasárnapot. Ahogy mindent megnyert a Sztárban sztár leszek! című sikerműsor is. Pénteken, szombaton és vasárnap is a Tények volt a legnézettebb hírműsor Magyarországon, ráadásul pénteken a Tények és a Tények Plusz minden fontos korosztályban megverte a másik kereskedelmi csatorna híradóját, illetve a Fókuszt is.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este van talán a legnagyobb küzdelem a nézettségért: szeptember 8-án a TV2 tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek! nyerte a napot, 908 ezren követték, ez 22,7 százalékos közönségarány teljes lakosságban. A Tények lett a második legnézettebb műsor - egyben a legnézettebb hírműsor - Magyarországon ezen a napon, 23,8 százalékos közönségarányt ért el, 757 ezren informálódtak belőle, a Nielsen adatai szerint.

Sztárban sztár leszek Forrás: Pápai Joci / Instagram

A Sztárban sztár leszek! remekelt a 18-59-es célcsoportban is, első lett, 21,5 százalékos közönségaránnyal, többen nézték, mint a Forma-1-es futamot. A Forma-1 után az Ázsia Expressz található a listán, 14,1 százalékos közönségaránnyal.

18-49-ben is a TV2 örülhetett, első lett a Sztárban sztár leszek!, második pedig az Ázsia Expressz. Harmadik helyre az M4 Sport Forma-1-es közvetítése ért be.

A Tények egyébként szombaton is a legnézettebb hírműsor volt Magyarországon. Pénteken pedig a legnézettebb műsor Magyarországon a Tények Plusz volt. Sőt, pénteken a Tények és a Tények Plusz is minden fontos korosztályban (teljes lakosság, 18-59 és 18-49) megverte az RTL híradóját, illetőleg a Fókuszt.