Visszatér a képernyőre A szökés sztárja, Wentworth Miller

2017 Winter TCA Tour - Day 7 Arts Culture and Entertainment Celebrities Pasadena FeedRouted_NorthAmerica FeedRouted_Global topix bestof PASADENA, CA - JANUARY 11:  Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX p
PASADENA, CA - JANUARY 11: Actor Wentworth Miller of the television show 'Prisonbreak' speaks onstage during the FOX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Elvileg készül A szökés hatodik évadja is, a főszereplő, Wentworth Miller azonban egyelőre máshol tűnik fel.
Vágólapra másolva!

Wentworth Miller legutóbb A holnap legendái-ban, illetve a Flash – A Villám-ban játszotta Captain Coldot, aztán tartott egy kis szünetet, csak hogy egy meglepő szerepben tűnjön fel legközelebb.

A színész ugyanis egy politikai sorozat, a magyarul Az elnök embere-ként látott Madame Secretary stábjához csatlakozott, a hatodik, utolsó évadban fog egy lelketlen szenátort játszani.

Wentworth Miller Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

Közben A szökés hatodik évadjára még várnunk kell, pedig az alkotó, Paul Scheuring már tavaly márciusban jelezte, hogy elkészült az első rész forgatókönyvével – azóta viszont nem történt látványos előrelépés, de hivatalosan sem fújták még le a projektet.