Néhány sztár meglehetősen furcsa hobbit választott

Paris Hilton
Vágólapra másolva!
A sztároknak is szükségük van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre, és akadnak köztük olyanok, akik cseppet sem hétköznapi hobbit választottak maguknak. Tudta, hogy Johnny Depp a Barbie babák nagy kedvelője? Kiderül, miért rajong Mila Kunis, milyen gyűjteménnyel büszkélkedhet Tom Hanks, és hogy vigasztalta magát válása után az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton

Bár a vadászatot mindig nagyon ellenezte, a békavadászat nagy megszállottja volt sokáig, igaz, az elfogott állatot mindig elengedte. "Szeretem a békavadászatot, különböző tenyésztő telepekre járok Kaliforniában és Nevadában. Egy vödörbe összegyűjtöm az elkapott békákat, majd elengedem őket" - mesélte korábban.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Michael Kovac

Johnny Depp

A színész nem túl férfias hobbit választott magának, megszállottja ugyanis a babázásnak, pontosabban a Barbie babáknak. Szereti őket felöltöztetni, fésülgetni, és meglehetősen nagy gyűjteményt szedett össze az elmúlt években. Johnny Depp akkor szokott rá erre a különös hobbira, amikor kislányával, Lily-Rose-zal babázott a gyerek súlyos betegsége idején.

Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

Mila Kunis

A színésznő annyira megszállottja a videojátékoknak, hogy egy időre tudatosan abba is hagyta a játékot, hogy bebizonyítsa magának, hogy szenvedélye nem csapott át függőségbe. Kedvenc játéka a World of Warcraft, de ezenkívül szereti még a Call of Dutyt és a Minecraftot is.

Forrás: Getty Images

Cameron Diaz

A színésznő a snowboardozással tud leginkább kikapcsolódni, ez a kedvenc hobbija. "Szeretem a sebességet és az adrenalint. Amikor nem dolgozom, szeretek a szabadban tartózkodni. A snowboardozás számomra egy csodálatos menekülés - lezúzni a hegy tetejéről az aljáig, szinte úgy, hogy alig érinted a talajt, iszonyú izgalmas érzés" - mesélte.

Forrás: AFP

Lapozzon, nézze meg a többieket is!