Miley Cyrus nagyon boldog az új barátnőjével

Miley Cyrus és Kaitlynn Carter az olaszországi nyaraláson
Vágólapra másolva!
Miley Cyrus nem bánta meg a Liam Hemsworthszel való szakítást, már együtt is élnek új barátnőjével, Kaitlynn Carterrel – legalábbis egy őket jól ismerő forrás szerint.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban írtunk, Miley Cyrus és a férje, Liam Hemsworth szétmentek nyolc hónapnyi házasság után, az énekesnőt viszont már a bejelentés előtt pár órával lefényképezték egy olaszországi nyaraláson, ahol épp Kaitlynn Carterrel csókolózott.

A friss páros aztán az MTV Video Music Awards gáláján is együtt jelent meg, a napokban pedig a Labor Dayhez, vagyis a munka ünnepéhez kapcsolódó hosszú hétvégén kapták le őket együtt, a People magazin oldalán fotót is talál róluk.

Miley Cyrus és Kaitlynn Carter az olaszországi nyaraláson Forrás: Instagram/Kaitlynn Carter

A lapnak egy Cyrushoz közeli forrás is nyilatkozott: "Együtt élnek, és nagyon boldogok. Miley remekül van, próbál továbblépni. Úgy tűnik, nem bánt meg semmit, szeret Kaitlynnel lenni" – mondta a párról.

A People korábban egy másik ismerősüket is megszólaltatta, ő azt mondta, hogy Cyrus és Carter kapcsolata romantikus, de barátok is, összekovácsolta őket, hogy ugyanazon mentek keresztül mostanában – Carter és a barátja, Brody Jenner ugyanis hat év után szakítottak nemrég.