Király Linda fotókon mutatta meg elképesztő fogyását

Király Linda
Vágólapra másolva!
Az énekesnő egészségügyi gondjai egy agyalapi adenomával kezdődtek, a hízás csak egyike volt a sok egyéb tünetnek. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő sokat gondolkodott azon, hogy megossza-e a képeket és a gondolatait, de úgy érezte, ez is segíthet neki abban, hogy elfelejtse a sok fájdalmat, szenvedést és a múltat.

"Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem, és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörtönözve éreztem magam a testemben, és már majdnem feladtam.

és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani. Még mindig dolgozom ezen, de most már kezdem megszeretni és értékelni magam, és azt az utat, ami ide vezetett. Büszke vagyok magamra, és minden elém helyezett akadályra, amibe beleütköztem, minden kudarcra, minden nehéz döntésre, amit meg kellett hoznom. Hiszem azt, hogy okkal történik minden, és most erősebb vagyok, mint gondoltam volna korábban" - írta.

Elárulta azt is, hogy tünetei a pajzsmirigy alulműködéstől, inzulinrezisztenciától, hízástól, teljes hormon-felborulástól, alvásgondoktól, depressziótól, hajhullástól egészen a vizesedésig terjedtek, sokszor lábra sem bírt állni. Úgy érzi, újra tudja kontrollálni az életét és a testét, azoknak pedig nagyon hálás, akik segítenek neki ebben.