21 évvel ezelőtti, súlyos autóbalesetéről vallott Judy

Judy
Vágólapra másolva!
Autóbalesete után teljesen megváltozott Judy élete, azóta közel 40 műtéten esett át. Állítja, idővel feldolgozta a traumát, az autót vezető zenésztársa azonban nem lép át egykönnyen a csapat drámáján.
Vágólapra másolva!

A Groovehouse énekesnője zenésztársaival, Baktai Anikóval és Kárpáti Zsolttal Szolnok felé tartottak, amikor ütköztek egy teherautóval. Mindannyian megsérültek, de Judy járt a legrosszabbul: több csontja eltört, egyik bordája a tüdejét is átszúrta, valamint arcát olyan ütés érte, hogy szinte felismerhetetlen volt, amikor kiemelték a roncsok közül. Azóta közel 40 műtéten esett át.

"Úgy érzem, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a történteket. Hibáztatta magát, pedig soha nem mondtam, hogy miatta történt volna a baleset, vagy megakadályozhatta volna.

Én sosem haragudtam rá, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy Zsolt hibás lenne a történtekért" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Molnár-Kis Judit

Az énekesnő 23 éves volt a baleset idején, ahogyan ő fogalmaz, lassan annyit élt az új arcával, mint korábban a régivel - a napokban több képet is mutatott arról, hogy nézett ki a műtétek előtt, ezeket itt megnézheti. "Hosszú hónapokig voltam kórházban a baleset után, sajnáltam magamat és az elveszített régi külsőmet. Amikor hazaengedtek, az összes fotót eltüntettem, hogy ne is lássam a régi képmásomat.

Aztán idővel elfelejtettem, milyen szép is volt az arcom, így már nem zaklat fel, ha látok egy régi fotót vagy képeket a balesetről. Elfogadtam a múltam. Nem gondolkozom azon, milyen lehetne az arcom, vagy milyen lenne úgy mosolyogni, hogy nincsenek hegek" - mondta.