Tilla sokszor inkább elmenekült a versenyzők elől

2019.08.25. 17:15

Idén újra előkerülnek az extrém sminkek, jelmezek és a parókák a TV2 stúdiójában, ugyanis hamarosan útjára indul a Sztárban sztár új szériája.

A korábbi évekkel ellentétben azonban idén nem ismert énekesek mutatják meg a tehetségüket ikonikus külföldi és hazai énekesek bőrébe bújva, hanem civil jelentkezők. A műsort idén is Till Attila fogja vezetni, akinek most sokkal több dolga lesz a szereplőkkel, ugyanis nemcsak az élő show-kat fogja levezetni, hanem a nyári válogatókat is végigkísérte a műsor négy mesterével: Tóth Gabival, Horváth Tomival, Pápai Jocival és Bereczki Zoltánnal.

Forrás: TV2

"Hatalmas tehetségek, elképesztő figurák és fazonok érkeztek a válogatókra. Sokan odajöttek hozzám barátkozni, lepacsizni, de voltak, akik annyira furcsák, hogy inkább menekültem előlük" - mondta a Borsnak Tilla, majd hozzátette, mintha egy szürreális alternatív univerzumból csöppentek volna oda.

"Talán pont ez a jó értelemben vett őrület és zsongás, ami még mindig hajt és arra ösztökél, hogy ilyen show-műsorokat vezessek, de alapvetően is közel áll hozzám az élő műfaj, amiben a pillanat energiái átjárnak. Azonban fontos, hogy bár ez egy vicces műfaj, tehetség és megfelelő hang nélkül igen nehéz lesz bekerülni az élő adásba" - árulta el.

TOVÁBBI CIKKEK