MC Hawer elárulta, miért szakított 33 évvel fiatalabb párjával

MC Hawer párja 33 évvel fiatalabb a zenésznél: fotó
Vágólapra másolva!
MC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta a közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, hogy miért döntött a szakítás mellett.
Vágólapra másolva!

"Február óta tudtam, ez már nem az az álom. Szomorú és csalódott vagyok, de harag nincs bennem, csak értetlenség és egy kérdőjel, mert a jelek szerint nem vagyok alkalmas arra, hogy egy fiatal nő számára ideális társ legyek" - mondta a Blikknek.

Forrás: Instagram/MC Hawer

MC Hawer tovább nem titkolja, hogyan ért véget a kapcsolat. "Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül.

Hiába mondogattam neki, onnan nagyot fog esni, és rossz volt megélni, ahogy fogyásnak indult a tisztelete. Egyre feszültebb lettem. Pár hete volt egy csúnya veszekedésünk, ami után már a szomszédok is ránk szóltak az ajtócsapkodások miatt" - idézte fel a rapper.

Egy augusztusi fellépés után nagyon összevesztek. "Fanninak az a rögeszméje támadt, hogy figyelek valakit a közönségből és megkérdezett egy technikust, aki csak ugratásból azt mondta neki, egy volt barátnőm ott van az első sorban.

Utána döntöttem, hogy ezt így nem bírom tovább. Minden ajándékomat megtarthatja, a jegygyűrűt se kérem vissza, de ezt én így nem bírom tovább. Azóta több üzenetben is könyörgött, fogadjam vissza, de nekem most levegő kell."