Jolly és Suzy újra együtt vannak, mégsem válnak el

suzy jolly
Vágólapra másolva!
Több mint négy hónapnyi különélés kellett ahhoz Tarcsi Zoltánnak, hogy rájöjjön, családja mellett a helye.
Vágólapra másolva!

"Eddig is nagyon nehéz volt a fellépéseken a szerelmes duetteket előadni ebben a helyzetben. Pár hete azonban az egyik dalnál Suzy úgy nézett rám, hogy elgyengültem. Beláttam, ő az igazi" - árulta el a Blikknek Jolly, hozzátéve, a szakítás és az újrakezdés is mindig két emberen múlik.

"Egyikünk sem hibátlan. Minden egyes napot reggeltől estig, plusz az éjszakákat is együtt töltjük tíz éve. Talán túl sokat is voltunk együtt... Ezért mindkettőnknek voltak sérelmei, amik halmozódtak. Elkerülhetetlen volt a robbanás, de kellett ez a külön töltött négy hónap, mert nem volt olyan nap, hogy Suzy vagy a kislányunk, Zsuzsika ne jutott volna az eszembe" - tette hozzá.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Jolly ráébredt, szüksége van a feleségére, annak ellenére, hogy a szakítás óta volt egy másik kapcsolata is. "Mindenki azt gondolja, megcsaltam a feleségemet, pedig csak a szakítás után jöttem össze Barbarával. De az már a múlt. A lényeg, rájöttünk, egymáshoz tartozunk."

"Nőként olyan traumának éltem meg Jolly elköltözését, mintha meghalt volna egy szerettem, de örülök, hogy újra együtt vagyunk. Szeretem Jollyt, és ha egy fájdalmas szakítás kellett is hozzá, kiderült, ő is szeret engem" - mondta Suzy.