Miley Cyrus drogokról és megcsalásról vallott

fashion people Vertical
Miley Cyrus arrives for the 2018 Met Gala on May 7, 2018, at the Metropolitan Museum of Art in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. The Gala's 2018 theme is Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Miley Cyrus tisztázni akart egy-két dolgot a tönkrement házasságával kapcsolatban, amiből aztán egy hosszú vallomás kerekedett.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus ámokfutásba kezdett a Twitteren, tíznél is több bejegyzésen keresztül magyarázta, hogy felnőtt, hogy mennyire megváltozott a férje, Liam Hemsworth mellett – akivel nyolc hónapnyi házasság után válnak is.

Miley Cyrus Forrás: AFP/Angela Weiss

Az énekesnő és színésznő tisztázta, hogy a pletykákkal ellentétben nem azért válnak, mert megcsalta Hemsworth-t, bár azt elismerte, hogy a korábbi kapcsolatai közül nem egyet tönkretett azzal, hogy félrelépett:

Cyrus bevallotta azt is, hogy tinédzserként és a húszas évei elején kísérletezett a drogokkal, nemcsak füvet szívott: az eddigi legnépszerűbb dala például arról szól, hogy milyen érzés ecstasy hatása alatt táncolni és a fürdőben felszívni egy csík kokaint:

Kiderült, hogy 17 évesen a szerhasználat miatt bukott egy vaskos szerződést is a Walmarttal, a Hotel Transylvaniá-ból pedig azért rúgták ki, mert Hemsworth-nek egy péniszt formázó tortát vett a születésnapjára, majd végignyalta: