Részleteket árult el a szakításról Radics Gigi

Forma-1, Radics Gigi, Magyar Nagydíj
Vágólapra másolva!
A napokban derült ki, hogy szakított amerikai párjával Radics Gigi - az énekesnő most elárulta, milyen a kapcsolatuk barátként.
Vágólapra másolva!

"Tulajdonképpen nem is szakítottunk klasszikusan, csak beláttuk, hogy az óriási távolság, a rengeteg teendő nem igazán építi a párkapcsolatunkat, és ezt megbeszéltük, így a kapcsolatunk barátsággá szelídült" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Hungaroring

"Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot. Azóta is mindig beszélünk, elmeséljük a másiknak, ha éppen történik valami fontos, és örülünk egymás sikerének" - tette hozzá.

Amióta kiderült, hogy szingli, rengetegen próbálnak kapcsolatba kerülni vele. "Szoktam kedves udvarló leveleket kapni, szerencsére a tolakodók elkerülnek. Szerintem több népszerű kolléganőm tudná ezt a jelenséget igazolni, sokszor előfordul, hogy a rajongás átfordul plátói szerelemmé, és ez időnként meg is nyilvánul. Ezt megtanultam kezelni az elmúlt években, általában megköszönöm a közeledést, de tovább nem tudunk menni. Kifejezett híve vagyok a személyes ismerkedésnek."