Ördög Nóra: Bőven voltak nehéz pillanatok

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra ismét családjával vágott neki az Ázsia Expressz forgatásának, ezúttal már jóval rutinosabbak voltak.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul a TV2-n az Ázsia Expressz második évada, melynek műsorvezetője ismét Ördög Nóra lesz, aki ezúttal is a családjával együtt vágott neki a kalandnak, melyről vlogot is forgattak. Úgy gondolták, második alkalommal felkészültebbek lesznek, váratlan helyzetek így is adódtak.

Forrás: Ördög Nóra - Instagram

"Két évvel ezelőtt még az volt a fontos, hogy együtt legyen a család, most azonban már az is szempont volt, hogy hogyan tudjuk majd a gyerekeket szórakoztatni egy olyan szituációban, ahol nyilván nem ez az első számú feladat, hogy jól érezzék magukat, hanem egy tévés produkció közepén találjuk magunkat.

Emellett pedig hálásak vagyunk a TV2-nek is, hogy lehetővé tette, hogy a család velem tarthasson. Mici és Venci az utazást és a forgatásokat is nagyon szeretik, így nagyon várták már hogy induljunk. Palival egyébként úgy gondoltuk, hogy most már felkészültebben állunk a dolgok elé, az pedig majd a vlogból ki is fog derülni, hogy végül mennyire voltunk felkészülve minden helyzetre..." - mondta a TV2-nek Ördög Nóra.

Azt is elárulta, Venci magas láza nagy riadalmat okozott. "Elég magas láza volt Vencinek az elején, és nagyon megijedtem, hogy valami fertőzést összeszedett. Fél nappal később, amikor elkezdődtek nála a klasszikus náthás tünetek, nagyon megkönnyebbültünk. Ha ez még nem lenne elég, Pali is beteg lett egy alkalommal, így bőven voltak nehéz pillanatok."