Sokkos állapotba került autóbalesete után Janicsák Veca

Sztárban sztár 2017, Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Elkapták a rendőrök azt a sofőrt, aki péntek késő délután váratlanul oldalról belerohant Janicsák Veca autójába.
Vágólapra másolva!

Janicsák Veca a férjéért tartott a Liszt Ferenc repülőtérre, amikor baleset érte, a vétkes sofőr cserben hagyta az énekesnőt, és lassítás nélkül továbbhajtott. Sokkos állapotba került, kétségbeesetten kért segítséget a Facebook-oldalán.

"A szembe sávból egy fekete Seat, amiben egy kopasz úriember, de inkább azt mondanám, hogy egy hímnemű lény ült a volán mögött. Bejött az én sávomba és letarolta az autómat, majd elment. Már szóltam a rendőrségnek" - kezdte az énekesnő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Barmok vannak az utakon! Konkrétan majdnem megöl és utána elhajt anélkül, hogy elgondolkozna, hogy van-e baja, segítségre szorul-e? Felháborító és minősíthetetlen!"

A baleset miatt a vezető oldali tükör tört le és az ámokfutó végigszántotta az autó oldalát is. "Nincs tükrünk... Viszont úgy tűnik, megtalálták az illetőt" - mondta el később már nyugodtabban Janicsák Veca, akinek a lélekjelenlétén múlott, hogy épen megúszta. "Lehúzódtam, amennyire csak tudtam, másképp frontálisan ütköztem volna a szalagkorlátnak. Anyagi kár van, de remélhetőleg pozitív lesz a végkimenetel" - idézte a Ripost.