Trágárul mutogatott a vesztegetéssel vádolt színésznő lánya

Olivia Jade Giannulli
Vágólapra másolva!
A vesztegetéssel és pénzmosással vádolt Lori Loughlin lánya velős üzenetet küldött az ügyről tudósító lapoknak.
Vágólapra másolva!

Az amerikai felsőoktatási botrányba belekeveredett Lori Loughlin kisebbik lányának, Olivia Jade Giannullinak bizonyára nemigen tetszett, ahogy a média tálalta a szülei ügyét, az Instagramra kitett legutóbbi képéből ez eléggé egyértelmű:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dailymail @starmagazine @people @perezhilton @everyothermediaoutlet #close #source #says

olivia jade (@oliviajade) által megosztott bejegyzés,

Amellett, hogy a két középső ujját mutatta, pár lapot konkrétan is megnevezett a szövegben, de aztán azt is odaírta, hogy "minden más orgánum" – valamint nehezményezte azt is, hogy az ominózus újságok a családhoz közeli "forrásokat" szólaltatnak meg.

A botrány kirobbanása után Loughlin idősebb lánya, Isabella ott is hagyta a közösségi médiát, Olivia azonban ismert blogger, jórészt a posztjaiból él – pár cég viszont fel is bontotta vele a szerződését a vesztegetési ügy miatt, így némi bevételtől is elesett.

Lori Loughlin a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Loughlint és a férjét, Mossimo Giannullit azzal vádolják, hogy 500 ezer dollár kenőpénzt adtak a gyerekük bejutásáért egy elit egyetemre. A pár több év börtönt is kaphat, de – a vesztegetési botrányban szintén érintett Felicity Huffmannal ellentétben – nem voltak hajlandók vádalkut kötni, nem ismerték be a bűnösségüket.