A Simpson család munkatársa perli a produkciót

2016 ASCAP Screen Music Awards - Red Carpet GettyImageRank3 VERTICAL USA California Beverly Hills - California MUSIC COMPOSER Photography Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending ASCAP The Beverly Hilton Hotel Alf Clausen Screen Music Awa
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 24: Composer Alf Clausen attends the 2016 ASCAP Screen Music Awards at The Beverly Hilton Hotel on March 24, 2016 in Beverly Hills, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for ASCAP/AFP
Vágólapra másolva!
A Simpson család egykori zeneszerzője, Alf Clausen a bírósághoz fordult, úgy véli, másért rúgták ki, mint amivel hivatalosan indokolták.
Vágólapra másolva!

Alf Clausent 2017-ben rúgták ki a Simpson család-tól, miután több mint 500 epizódban közreműködött: a hivatalos indoklás szerint más irányba akarták vinni a zenét az alkotók, a zeneszerző szerint azonban nem ez volt a valódi ok.

Alf Clausen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A most 78 éves Clausen úgy véli, a kora miatt küldték el, illetve amiatt, hogy ezzel összefüggésben romlottak bizonyos képességei – hogy melyek, azt a keresetben nem nevezte meg.

A munkáját a jóval fiatalabb Austin Fray kapta meg, Clausen így kor szerinti diszkrimináció miatt perli egykori munkaadóit, a Disney-t, a 20th Century Fox Televisiont, illetve a Gracie Filmset.