Magyar sztárok, akiknek csak a műtét segített a fogyásban

tóth vera, király linda, emilio és jellinek tina (a felesége)
Vágólapra másolva!
Sokan bármit megtennének, hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól, egyesek még a műtéttől sem riadnak vissza, ha álomalakjuk megszerzése a cél. Király Linda a napokban vallotta be, hogy gyomorműtétnek köszönheti látványos átalakulását, de kés alá feküdt korábban a túlsúlya miatt Tóth Vera, Emilio és felesége, valamint Hamvai PG is.
Vágólapra másolva!

Király Linda

Régóta túlsúllyal küzdött Király Linda, akinek egészsége tavaly komoly veszélybe került. Agyalapi mirigyes adenómája, pajzsmirigy-, hormon- és inzulinproblémái már olyan extrém tüneteket produkáltak, mint a lábödéma, ami miatt minden egyes lépése fájdalommal járt. Az énekesnő a sok sikertelen fogyókúra és betegsége miatt döntött úgy, hogy vállalja a műtétet.

Forrás: Király Linda - Instagram

"Lényegében ellenem dolgozott a szervezetem, ami már-már vészhelyzetet eredményezett, így muszáj volt az operáció mellett döntenem.

De be kellett látnom, a betegségeim miatt ez már nem opció számomra" - mesélte. Gyomorszűkítő, úgynevezett sleeve-műtéten esett át: a gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amik megakadályozták a fogyást.

Mohamed Fatima

Az énekesnő gyomorgyűrű segítségével fogyott le 150 kilóról előbb közel 78-ra, majd diétával és sporttal még kevesebbre. "95 kilót adtam le a gyomorgyűrűnek köszönhetően, de kellettem hozzá én is, sportoltam" - mesélte pár éve.

Forrás: Fatima

Emilio és felesége, Jellinek Tina

Az énekes 2008-ban döntötte el, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, és műtéttel próbál megszabadulni a felszedett kilóktól.

"Amikor elhatároztam, hogy szakemberhez fordulok, 158 kiló voltam, a hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim teljesen kikészültek, a színpadon sem tudtam már úgy mozogni, és persze az önbizalmamnak sem használt, hogy több mint másfél mázsát nyomok" - mesélte Emilio, akire a műtét óta visszakúszott pár kiló.

"A gyomorgyűrűt össze lehetne még húzatni, de az rengeteg kellemetlenséggel járna, így Emilio ezt a lehetőséget kizárta. A konditermet félévente meglátogatjuk, hogy tudjuk, hogyan is néz ki" - mesélte Jellinek Tina, aki szintén sokáig súlyproblémákkal küzdött.

Forrás: Emilio Instagram

Végül egy ennél is drasztikusabb módszert választott: néhány éve eltávolították gyomrának 80 százalékát. A háromórás műtét során nála egy csőgyomrot alakítottak ki, aminek köszönhetően nem éhezik meg, és a teltségérzet is nagyon hamar kialakul.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!