Világsztárok elárulták, hogy hány emberrel feküdtek le összesen

2019.08.04. 21:43

A sztároknak bizonyára nem egy rajongójuk felajánlkozik még ma is, sokkal könnyebben jutnak alkalmi szexhez, mint az átlagemberek – és nyilván akadnak is páran, akik kihasználják ezt. De vajon hány nővel feküdt le Mick Jagger vagy Charlie Sheen? Volt olyan énekes, aki a stabil házassága mellett is évi 250 nővel volt együtt a karrierje csúcsán, egy sportoló pedig a 20 ezerig is eljutott a pályája során – legalábbis a saját állítása szerint.

Mariah Carey

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Jelentkező valószínűleg akadt volna bőven, de az énekesnő nyugodt természet, viszonylag kevés volt a partnerei száma. „Csak öt emberrel voltam együtt az életem során, prűdnek is mondhatnám magam, ha összehasonlítanám magam a többséggel" – mondta a Cosmopolitannek idén júliusban. Carey-nek két férje volt egyébként, a másodiktól, Nick Cannontól ikergyerekei vannak.

Lamar Odom

Forrás: AFP/Joe Robbins

A kosaras sztár idei önéletrajzi könyvében, a Darkness to Light-ban azt írta, hogy amióta az eszét tudja, odáig van a szexért, eddig több mint kétezer nővel feküdt le összesen – igaz, ezek jó része sztriptíztáncosnő vagy prostituált volt. Odom felesége 2009 és 2016 között Khloé Kardashian volt, de a férfi őt is többször megcsalta, végül erre ment rá a kapcsolatuk.

Gene Simmons

Forrás: Getty Images for Race To Erase MS/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A Kiss frontembere arról vallott 2016-ban a The Sunnak, hogy 4800 rajongójával lefeküdt, mielőtt feleségül vette volna Shannon Tweedet, akivel azóta is együtt vannak. „Nem szedtem drogokat, nekem abból állt az őrült időszakom, hogy folyamatosan szexeltem" – mondta az énekes. A lányokról fotókat is készített, ezeket azonban mind elégette az esküvője előtt, miután ez volt a feltétele annak, hogy Tweed hozzámenjen.

Vinny Guadagnino

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Cindy Ord

A Jersey Shore szereplője a Boomer and Gio című rádióműsorban mesélt a hódításairól, azt is elárulta, hogy rengeteg nővel lefeküdt annak idején. Pontos számot nem tudott mondani, de abban biztos volt, hogy 100-nál több kalandja volt, sőt elképzelhető, hogy az 500-at vagy az 1000-et is elérte. „Most undorítónak érzem magam, de tíz éve jó idők voltak" – mondta, majd hozzátette, hogy ahogy egyre idősebb lesz, egyre válogatósabb is a nők terén: nem akar már olyannal egy ágyban lenni, aki mellett ne ébredne szívesen.

Tom Jones

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Mustafa Ciftci

A karrierje csúcsán évente 250 nő is összejött az énekesnek, egyetlen igaz szerelme azonban a 2016-ban meghalt Melinda Rose Trenchard volt. A nővel gyerekkoruk óta ismerték egymást, és már 1957-ben összeházasodtak, amikor mindketten 16 évesek voltak – Jonest azonban ez soha nem tántorította vissza a számtalan viszonytól, rövidebb-hosszabb kalandtól.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!

Előző
  • 1
  • 2
Következő