Majkát nagyon megviselte a Curtisszel való szakítás

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Egy éve szakított a Majka-Curtis páros, a rapper, műsorvezető most őszintén elmondta, hogy érzett akkor, és miért hozta meg a nehéz döntést.
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehéz volt. Öt évig küszködtem ezzel. Sok ember azt gondolta, árulás a részemről, de ennek nagyon hosszú előzménye volt.

Nyilván ezt nem kellett látnia meg érzékelni az embereknek, megpróbáltam magamban feldolgozni. Sajnos az utolsó öt év alatt a mély barátság munkakapcsolattá silányult. Kilenc évig minden nap együtt voltunk" - mesélte Majka a Bestnek.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

A lapnak kifejtette, hogy mindent megosztottak egymással, tudták egymás titkait, de az a kapcsolat dugába dőlt. "Szóval azok az emberek, akik azt mondják, hogy elárultam őt... Pff. szerintem ő sokkal régebben elárult engem, mint barátot. (...) Kőkemény szerelem volt köztünk Attilával! Imádtuk egymást. Az is történt aztán, mint amikor küzdesz egy szerelemért. Szólsz, hogy ez így nem mehet... Pont, mint egy házasság" - mondta.

A kapcsolatuk ma is jó, de hogy lesz-e még ugyanolyan, mint korábban, azt nem tudta megmondani.